Over mij

Hi, ik ben Floor van Bergen, 19 jaar en trots onderneemster van Little Flower.

Ik woon in een klein dorpje in gemeente Den Bosch, een echte Brabander dus ;)


In mijn vrije tijd zit ik nooit stil, ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën bedenken en daar krijg ik veel energie van! Zo is ook het idee ontstaan, al op jonge leeftijd, dat ik mijn eigen onderneming wilde beginnen.

 

Toen ik in 2017 begon met mijn studie Cross Media Vormgeving op het SintLucas, werd deze droom al vlug realiteit. Ik kreeg verschillende opdrachten van mensen in mijn omgeving. Een uitnodiging, video of een poster.

 

Dit vond ik fantastisch, maar op een gegeven moment vond ik het tijd om mijn bedrijf wat serieuzer aan te gaan pakken.

Daarom besloot ik om me officieel in te schrijven bij de kvk.

Sindsdien is het allemaal in een sneltreinvaart gegaan. Ik kreeg steeds meer opdrachten van bedrijven en ik heb echt super toffe projecten mogen realiseren! 

Het liep zo goed dat ik besloot om mijn eigen kantoor te huren. Daar heb ik mijn eigen plekje voor mijn creativiteit en om klanten te ontvangen. Verder heb ik daar ook een fotostudio, waar ik als ik een tof idee heb, het gelijk kan vastleggen.  

Je zou kunnen zeggen dat ik mijn droom al leef, en zo voelt dat ook wel een beetje. Als ik dan terugkijk zou ik niks veranderen aan hoe ik hier ben gekomen. Ik ben trots op waar ik nu sta en het netwerk dat ik om mij heen heb. 

Ik kijk met positieve blik naar de toekomst. Dat ik nog maar veel mooie dingen mag gaan mee maken in mijn ondernemersreis.

Meer van mij weten? Dan kun je mij volgen op social media: instagram, daar deel ik bijna elke dag iets over mezelf, kennis & tips.

1.jpg

Leuke feitjes

Ik ben super gelukkig met mijn ondernemersleven en de toffe mensen die ik hierdoor heb leren kennen. Ik zou nooit meer zonder willen. Maar nu even tijd voor wat luchtige feitjes over mezelf: 

Ik ben een echt familie mens

Kaarsjes of andere lampjes, daar wordt ik blij van

Ik draag niet graag zwart, dat vind ik zo somber

Q-Music foute uur is écht mijn guilty pleasure

Alleen zijn vind ik af en toe ook heerlijk

Ik drink geen koffie én geen thee