van Herpen Kappers

Bijgewerkt: jan 31

Voor van Herpen Kappers Heesch heb ik diverse mediauitingen mogen realiseren. Waaronder: Fotografie, promo video, social media content design & highlight icons.


De fotoshoot voor van herpen kun je terug vinden op mijn portfolio – fotografie pagina. Hiervoor ben ik een dag gaan shooten op locatie in hun salon. Daar heb ik portret foto’s gemaakt van alle team leden, maar ook sfeer foto’s van de salon en terwijl ze aan het werk waren. Deze foto’s kunnen ze mooi weer gebruiken voor op hun nieuwe website en op hun sociale kanalen.


Tijdens deze shoot heb ik ook video beelden geschoten. Het idee hierachter was om uiteindelijk een promo video te maken als banner voor op de nieuwe website. Deze video zie je hieronder:


Daarnaast heb ik ook highlight icons voor hun instagram profiel mogen ontwerpen. Wat zijn highlights? Highlights zijn hoogtepunten en deze hebben te maken met je instagram stories. Dit zijn verhalen die je maakt, maar ipv dat ze maar 24 uur zichtbaar zijn, kun je ze met hoogtepunten in je profiel opslaan. Hierdoor maak je een eigen home pagina op je sociale kanalen, waarin je in één oogopslag ziet wie je bent en wat je doet. Je kunt deze highlights dus zien als een soort menu.


De highlight icons die ik heb ontworpen zie je hieronder:

Deze icoontjes heb ik met de hand getekend en vervolgens digitaal gemaakt. Hiervoor had van herpen wel al highlight icoontjes, maar deze waren vrij standaard. Om een goed beeld te geven zie je ze hieronder:


Verder heb ik ook enkele social media templates ontworpen, maar helaas kwam de lockdown toen in beeld en is dit even on hold gezet.
Ik vond het in iedergeval ontzettend leuk om voor van herpen te mogen werken en deze mooie opdrachten te kunnen realiseren. Ben je benieuwd naar wat ik nog meer heb gemaakt. Check dan hieronder de gerelateerde posts!


December 2020 - Januari 2021

14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven