Rebrand: Alumni vereniging ZomerOndernemer

Voor de alumni vereniging Zomerondernemer heb ik hun huisstijl mogen rebranden. Het was tijd voor iets nieuws, aangezien ze zich willen los halen van hun moeder bedrijf: Zomer Ondernemer. Daardoor was een nieuwe uitstraling van belang. Hieronder zie je social media voorbeelden:

Om ervoor te zorgen dat het nog wel herkenbaar was heb ik de hoofdkleuren behouden, maar dan met een wat diepere, luxere uitstraling. Dat was hun wens ook: Modern, luxe, maar ook toegankelijk. De vereniging is een community voor jonge ondernemers door heel Nederland. Dat betekend dat elke ondernemer uniek is, iedereen heeft een eigen authentieke manier van werken. Maar het is ook belangrijk voor jonge ondernemers om flexibel te blijven en te netwerken. De nieuwe huisstijl is hier heel erg mooi in mee geblend.

Zoals je hierboven ziet heb ik ook highlight icons ontworpen. Wat zijn highlights? Highlights zijn hoogtepunten en deze hebben te maken met je instagram stories. Dit zijn verhalen die je maakt, maar ipv dat ze maar 24 uur zichtbaar zijn, kun je ze met hoogtepunten in je profiel opslaan. Hierdoor maak je een eigen home pagina op je sociale kanalen, waarin je in één oogopslag ziet wie je bent en wat je doet. Je kunt deze highlights dus zien als een soort menu. De highlight icons die ik heb ontworpen zie je hieronder:
Deze icoontjes heb ik met de hand getekend en vervolgens digitaal gemaakt.

Verder heb ik voor op social media ook al verschillende media uitingen ontworpen, waaronder een facebook banner en instagram posts.


Voor deze jonge ondernemers vereniging ben ik ook bestuurslid Marketing & communicatie. Dat betekend dat ik de content bedenk, ontwerp en schrijf. Dit kan zijn een blog of een instagram post. Maar ook video's en fotografie.


Ik ben er ontzettend trots op dat ik deze bijzondere club verder mag helpen om te zorgen dat alle ambitieuze jonge ondernemers in Nederland en fijne netwerk club hebben. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem gerust contact met me op!


Januari 2021

20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven