Corné

Voor het bedrijf Corné heb ik de nieuwe website mogen realiseren. Dit bedrijf geeft advies en maakt een ontwerp voor bouwplannen. Heidi en Corné van Bergen zijn hiervan de trotse eigenaar.

Om de website goed uit de verf te laten komen hebben we veel overleg gehad en ook een fotosessie ingepland. Aangezien ze het persoonlijk contact wilde benadrukken, was het belangrijk dat ze beide goed zichtbaar waren op de website. Dit zie je ook terug in de fotografie. Deze vind je terug op de fotografie pagina.


Hier waren ze erg blij mee, zo blij dat ze ook nog een prive fotoshoot hebben ingepland! :)

Het webdesign heb ik gemaakt in wix met elementen van hun huisstijl. Wix werkt ontzettend gebruiksvriendelijk, dus als ze hierna zelf iets moeten aanpassen is dit ontzettend gemakkelijk. Daarnaast kun je met wix ook een app downloaden, waarmee je kunt zien hoeveel mensen er op de website zitten en kun je ook chatten. Kortom heel gebruiksvriendelijk. Het ontwerpen gaat ook een stuk sneller, omdat je hier niet hoeft te klooien met coderen etc! www.corne-interieurs.nl


Bepaalde elementen zijn geanimeerd, zodat het een frisse look geeft en de klanten langer blijven kijken. Ze waren erg tevreden over het contact en over het uiteindelijk resultaat natuurlijk. Kortom een geslaagde opdracht!


april 2020


11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven