Fotoshoots

Heb je interesse in een fotoshoot alleen, met je partner, vrienden of familie? Super leuk! Hier vind je een aantal details over de dingen die voorafgaand aan zo'n fotoshoot gebeuren & hoe zo'n shoot in elkaar zit.

IMG_2137.jpg

Voorafgaand aan de shoot:

Veel mensen vinden het spannend om een fotoshoot te doen. Daarom krijg je van mij mijn E-book met daarin alle tips & tricks voor jouw/jullie fotoshoot, zodat je vol zelfvertrouwen aan de shoot kunt beginnen! 

Ik vind het heel belangrijk dat je een foto krijgt waar jij tevreden en blij mee bent. Daarom vraag ik van te voren wat voor soort foto's je wilt. Je mag hiervoor foto's die je hebt gezien op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest doorsturen, en samen kijken we wat er mogelijk is. 

De locatie:

Mijn voorkeur gaat uit naar een fotoshoot in de studio, omdat dit ook als het regent door kan gaan. In de studio heb ik drie verschillende achtergrond kleuren: Geel, wit & donkergrijs. Tijdens de shoot is wisselen van achtergrond kleur mogelijk.

Mocht je liever op locatie willen shooten, dan gaan we samen opzoek naar een mooie en juiste locatie die past bij jou! 

PAKKETTEN

IMG_1841.jpg
solo shoot

1 persoon

Wat krijg je?

ca. 1 uur durende reportage

Een shoot die helemaal om jou draait. Heel geschikt voor als je jezelf wilt laten zien op social media en je je timeline een lekkere boost wilt geven.

Deze fotoshoot is inclusief 15 bewerkte foto's. Extra foto's zijn bij te bestellen.

KLEUR-6214.jpg
duo shoot

2 personen

Wat krijg je?

ca. 1 uur durende reportage 

Een shoot met je partner, broer/zus, of je beste vriend(in); het kan allemaal! Ik maak foto's van jullie samen, maar als je het leuk vindt, ook van jou alleen!

Deze shoot is inclusief 20 bewerkte 

foto's. Extra foto's zijn bij te bestellen.

KLEUR VIERKANT-3877.jpg
group shoot

3-5 personen

Wat krijg je?

ca. 1,5 uur durende reportage

Deze fotoshoot is perfect voor bijvoorbeeld gezinnen. Maar ook is het mogelijk om samen met je vriendengroep een reportage te doen. Deze shoot is inclusief 30 bewerkte foto's. Extra foto's zijn bij te bestellen.

Aflevering van de foto's

Als de shoot in de studio is, dan gaan we gelijk samen kijken naar de foto's die jij het mooist vind. Zo kun je zelf een selectie maken en zie je gelijk het resultaat. Daarna bewerk ik de gekozen foto's en die ontvang je binnen een week na de shoot via we transfer.

 

Als het een shoot op locatie was dan ga ik zelf aan de slag met het bewerken en uitzoeken van de foto's. Deze foto's kun je na maximaal 7 dagen ontvangen via een link, daar staan ze allemaal in een afgesloten online galerij. Daar kan je de foto's die je het mooiste vindt kiezen.  Zodat je deze uiteindelijk in hoge kwaliteit ontvangt!

Let's go

Tijdens de shoot:

Tijdens de fotoshoot neem ik alle tijd voor jou/jullie. Een fotoshoot is vaak spannend in het begin en je hebt even tijd nodig om je compleet op je gemak te voelen. Een portret fotoshoot duurt meestal rond de 1 - 1,5 uur.

 

Natuurlijk help ik je tijdens het shooten, om je mooiste jij vast te leggen, maar dat gaat eigenlijk altijd vanzelf. Jou op je gemak stellen, een gezellige, veilige en positieve sfeer. Daar zorg ik voor!