Fotografie

Je werkt hard en weet wat je voor anderen kunt betekenen. Tijd om dat aan íedereen te laten zien! Je website is bijna af, je bent bezig op social media alleen ontbreekt er nog iets: Een beeldbank met mooie foto’s die bij jou en bij jouw bedrijf passen. Met mooie foto’s vertel je zonder woorden wat de kracht van jouw bedrijf is.

Wat is jouw verhaal en wát maakt jou uniek ten opzichte van alle anderen? Ik leg het voor je vast op beeld, zodat jouw droomklant een persoonlijke connectie met jou krijgt.

Waarom is een goede fotografie zo belangrijk?

Social Media is tegenwoordig je online visitekaartje en daarmee dus net zo belangrijk als de interieur van je winkel of de kwaliteit van je spullen/diensten die je verkoopt.

Je laat op een unieke wijze zien wie jij bent en waar je voor staat. Je onderscheidt jezelf van de rest door jouw Unique Selling Point in beeld te brengen: jij zelf!
 

Visueel aantrekkelijke, authentieke beelden zijn dé sleutel voor het eerste contact met jouw droomklant. Door het gezicht achter jouw brand te laten zien creëer je vertrouwen & verbinding voor jouw brand.

DSC09223.jpg

Personal Branding Shoot

Tijdens het kennismakingsgesprek (kan zowel online als offline) bespreken we samen jouw merkverhaal en hoe je jezelf wilt uitstralen. Daarbij maken we samen even een pinterest moodboard, zodat we beide dezelfde sfeer en stijl in onze gedachten hebben. 

Duur: We gaan ca 2,5 uur shooten.

Locatie: Waar we heen gaan, dat bepalen we samen.

Outfits: Er is ruimte voor 2 à 3 kledingwissels

Datum: in overleg

Beelden: Je ontvangt alle geslaagde foto's in hoge resolutie die je zelf uit kiest. Dat zijn minimaal zo'n 35 bewerkte beelden.

Bewerking: Alle foto's worden bewerkt, passend bij je huisstijl.

Wanneer jij jouw fotoshoot boekt, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je nog andere vragen hebt, bel gerust even of stuur een mailtje.

3 manieren waarmee een personal branding shoot jouw bedrijf een boost geeft:

Zichtbaarheid

Geen betere manier om zichtbaarheid te creëren voor jezelf dan door jezelf te laten zien. Zichtbaarheid van het gezicht achter een brand zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Dit zijn essentiële onderdelen voor jou als ondernemer. Zonder deze twee elementen zijn er maar weinig mensen die jouw product of dienst kopen. 

Verbinding

Mensen kopen van mensen. En voelen zich dan ook verbonden met mensen, niet producten. We kopen vanuit emotie, onderbuikgevoel en connectie. Tegelijkertijd zijn we ongevoelig geworden voor 'één uit een dozijn' ondernemers. En willen we liever van iemand kopen die ánders is. Die zichzélf is. Zodat we een connectie kunnen gaan voelen. 

Onderscheidend

Door stockbeelden te plaatsen op jouw kanalen maak je geen impact. En creëer je al helemaal geen verbinding. Jouw droomklant kan alleen een band met jou opbouwen als jij jezelf durft te zijn. En laat zien dat jij net zoals zij 'ook maar mens bent' met alles erop en eraan. Je streeft namelijk niet naar perfectie, maar naar impact. 

Deze toffe ondernemers hebben al voor deze shoot gekozen!

Let's work together!

Let's go

Welke doelgroep wil jij bereiken? Welke mogelijkheden heeft jouw onderneming om te groeien op het gebied van vormgeving. Leg je uitdagingen & ideeën voor. Ik ben ambitieus en ga graag aan de slag om de kansen voor jouw onderneming op het gebied van branding design & fotografie te benutten. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?