Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help ambitieuze ondernemers zoals jij met het creëeren van hun online visitekaartje. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een logo, fotografie, social media of grafisch ontwerp

We gaan samen kijken waar jouw bedrijf de meeste behoefte aan heeft, zodat we door middel van online (& offline) communicatie je ideale doelgroep bereiken!

Branding

Met een krachtige branding zorg ik ervoor dat jouw ideale doelgroep wordt aangesproken en dat ze exact het beeld van jou krijgen wat jij wilt dat ze hebben.

DSC08699.jpg

Fotografie

Wat is jouw verhaal en wát maakt jou uniek ten opzichte van alle anderen? Ik leg het voor je vast op beeld, zodat jouw droomklant een persoonlijke connectie met jou krijgt.

Social Media

Social Media is tegenwoordig je online visitekaartje en daarmee dus net zo belangrijk als de interieur van je winkel of de kwaliteit van je spullen/diensten die je verkoopt.

DSC09662_edited.jpg

Let's work together!

Welke doelgroep wil jij bereiken? Welke mogelijkheden heeft jouw onderneming om te groeien op het gebied van vormgeving. Leg je uitdagingen & ideeën voor. Ik ben ambitieus en ga graag aan de slag om de kansen voor jouw onderneming op het gebied van branding design & fotografie te benutten. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?