Wat kan ik voor jou betekenen?

Social media kan je veel opleveren, maar dan moet je er wel tijd voor vrij kunnen maken. Lukt dat niet? Dan kun je je social media beter uitbesteden aan een persoonlijke social media manager.

 

Als social media manager neem ik het social media beheer voor je uit handen zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Ideaal voor de ondernemers die zich iedere week suf brainstormen voor nieuwe content, maar geen resultaten boeken.

 

Wil je niet gelijk je social media uit handen geven, maar mis je wel passende content? Dan kan ik je ook helpen met het schieten van de juiste foto’s voor op je sociale kanalen.

Social Media Beheer

Als social mediamanager neem ik het social media beheer voor je uit handen en hoef je hier niet meer naar om te kijken. Ideaal voor bedrijven die hier geen tijd voor hebben of social media maar een groot vraagteken vinden.

DSC09662_edited.jpg

Content
Shoots

Mis je een mooie beeldbank van échte foto’s die passen bij jouw bedrijf? Dan is nu die eindeloze zoektocht naar content voorbij! Wij voorzien je van passende fotografie die je kunt gebruiken voor op al je sociale kanalen.

Let's work together!

Ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik help je graag verder met je social media, dus wacht niet langer en neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!