Branding

Welke positionering kies jij? Wie behoren tot jouw doelgroep? En wat wil je uitstralen binnen je doelgroep? Samen gaan we kijken naar wat voor impact jij wilt maken bij jouw droomklant.

Met behulp van een krachtige branding kun je die kernboodschap van jouw onderneming uitdragen. Denk hierbij aan logo's, fotografie, visitekaartjes etc. 

Waarom is een goede branding zo belangrijk?

Met een krachtige branding zorg ik ervoor dat jouw ideale doelgroep wordt aangesproken en dat ze exact het beeld van jou krijgen wat jij wilt dat ze hebben.

 

Het creeërt bewustzijn bij diegenen die nog geen klant van je zijn. Met een goede branding en online herkenbaarheid, maak je het ze gemakkelijker om voor jou te kiezen op het moment dat ze jouw product/dienst nodig hebben.

Hoe formuleer je nou jouw branding?

Voordat je ook maar gaat nadenken over een logo en huisstijl, zal je moeten nadenken over hoe jij bekend wilt staan bij toekomstige klanten.

Zijn jouw diensten goedkoop? Je levering supersnel? Zijn jouw producten enorm luxe? Of is betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering waar jij mee geassocieerd wilt worden?

PAKKETTEN

DSC09392.jpg
Basic

Logo Design

Wat krijg je?

- Kennismakingsgesprek

- Moodboard

- Minimaal 3 start concepten

- Onbeperkte correctierondes

- Diverse bestandsformaten, geschikt voor web & print

- Profielfoto voor social media

Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

- Pinterest inspiratiebord maken - Feedback geven op ontwerpen

DSC08710.jpg
Premium

Branding

Wat krijg je?

- Kennismakingsgesprek

- Branding werkboek

- Moodboard

- Logo, sublogo & icoon

- Kleurenpallet

- Passende typography

- Beeldmerk / stijlelementen

Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

- Invullen Branding vragenlijst

- Pinterest inspiratiebord maken

- Feedback geven op ontwerpen

DSC08699.jpg
Complete

Branding +

Wat krijg je?

- Kennismakingsgesprek

- Branding werkboek

- Moodboard

- Logo, sublogo & icoon

- Kleurenpallet

- Passende typography

- Beeldmerk / stijlelementen

- Content Fotografie

Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

- Invullen Branding vragenlijst

- Pinterest inspiratiebord maken

- Feedback geven op ontwerpen

- Voor de camera staan

Hoe zorg je voor een look & feel van je ‘brand’ die uitstraalt waar jij voor staat?

Hoe zorg je ervoor dat je branding ook echt overkomt op de buitenwereld?

DSC09460.jpg

Zodra je scherp hebt wat de boodschap is die je over wilt brengen met jouw merk, wordt het ook makkelijker om dit te vertalen naar iets wat visueel aantrekkelijk is en dit ook goed overdraagt.

Hierbij hoort natuurlijk een logo, dat heeft waarschijnlijk geen verdere uitleg nodig…dit is de naam van je bedrijf weergegeven op een mooie en overzichtelijke manier en vaak (maar dit hoeft niet persé) ondersteunt met een symbool.  

 

Daarnaast hoort hierbij ook de huisstijl, maar deze wordt interessant genoeg vaak een beetje vergeten of halfbakken gedaan; en dat is jammer want de huisstijl maakt of kraakt je hele branding!

Met branding komt natuurlijk ook de branding strategie: hoe en wanneer je welke boodschappen levert aan je publiek. Of je wel of niet gaat adverteren. Of je hier voor ambassadeurs (zoals de bekende sporters van Nike) gaat gebruiken of niet. En welke kanalen (bijvoorbeeld social media) je hier voor gaat gebruiken.

Let's work together!

Let's go

Welke doelgroep wil jij bereiken? Welke mogelijkheden heeft jouw onderneming om te groeien op het gebied van vormgeving. Leg je uitdagingen & ideeën voor. Ik ben ambitieus en ga graag aan de slag om de kansen voor jouw onderneming op het gebied van branding design & fotografie te benutten. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?